08 mars 2021
QI-nätverket – en pigg 10-åring

QI-nätverket – en pigg 10-åring

Sedan 2010 finns nätverket QI, ett nätverk för kvinnor som äger och driver bolag i Norr- och Västerbotten. Nätverket drivs gemensamt av Norrlandsfonden och Partnerinvest Norr.

Syftet med nätverket är erfarenhetsutbyte, mellan nätverksdeltagarna och över länsgränsen. Vanligtvis träffas man en gång i halvåret, växelvis i Norr- och Västerbotten, för att göra studiebesök, lyssna på företagspresentationer och utbyta erfarenheter. Pandemin satte dock käppar i hjulet för den träff som var inplanerad i Skellefteå förra våren. För att inte behöva vänta alltför länge har man nu fått tänka nytt och i februari -21 träffades nätverket för första gången digitalt! Förutom att dela erfarenheter kring hur medlemmarnas företag påverkats av pandemin bjöds det också på en föreläsning av retorikkonsulten Anna Ricknell under rubriken Allt kommunicerar – vad kommunicerar du i det digitala mötet?

QI-nätverket är uppskattat både av medlemmarna och av oss arrangörer. Möjligheten att träffas och ta del av andras erfarenheter har tillfört både energi och kunskaper under mer än tio år. Vi hoppas på ytterligare minst tio år framöver.

Tillbaka till alla nyheter Tillbaka till alla nyheter