27 maj 2019
Åbyns Bygg får nya ägare

Åbyns Bygg får nya ägare

Samuel Lundmark och Ulf Forsberg, båda tidigare anställda på Åbyns Bygg har förvärvat bolaget från Michael Jackson. Norrlandsfonden är en av finansiärerna.

Åbyns Bygg är ett byggföretag med huvudkontor i Umeå. Verksamheten sysselsätter ca 45 medarbetare. Bland personalen finns byggnadsarbetare, murare, plattsättare och ledningspersonal med lång erfarenhet inom sina respektive ansvars- och arbetsområden.

- Vi har ett inarbetat kontaktnät av underentreprenörer som liksom vi själva arbetar efter en hög kvalitetsstandard. Många av våra uppdrag får vi på referenser från nöjda kunder, som gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta, säger Ulf Forsberg, Vd vid Åbyns bygg.

Åbyns Bygg AB arbetar med allt från byggservice till byggentreprenader och vänder sig till såväl offentligsektor och näringsliv. En spännande kund är Bostaden i Umeå som med cirka 14 400 lägenheter och korridorsrum är kommunens största aktör på hyresmarknaden. Sedan januari har bolaget också tecknat ett ramavtal med Umeå Energi.

- Samuel och Ulf har goda förutsättningar att ge Åbyns Bygg en god framtida tillväxt. De har både erfarenhet och kompetens. Företaget har avtal med stabila aktörer och det goda ryktet ger möjlighet till fler affärer, säger Anna Hedström, Norrlandsfonden.

För mer information kontakta:

Ulf Forsberg | Vd/Ägare, Tel: 090-69 03 869

E-post: [email protected]

Tillbaka till alla nyheter Tillbaka till alla nyheter