Ledig tjänst Luleå

Är du Norrlandsfondens nya administratör/kredithandläggare?
Vi erbjuder ett intressant jobb i en organisation där du tillsammans med dina kollegor får arbeta för att möjliggöra investeringar i de norrländska företagen.

Om tjänsten
Som administratör/kredithandläggare på Norrlandsfonden kommer du att arbeta nära dina kollegor i Luleå och i Sundsvall. Du har även kontakt med andra finansiärer och med våra kundföretag. Vi erbjuder varierande arbetsuppgifter i ett positivt team på vårt trivsamma kontor i centrala Luleå.

Arbetsuppgifterna innebär bland annat:
• Kredithantering i form av upprättande av kredithandlingar
• Service och stöd internt samt till kunder och samarbetspartners
• Posthantering, telefoni och korrespondens

Vem är du?
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har god samarbetsförmåga och känsla för service. Du är utåtriktad, arbetar självständigt och har ett strukturerat arbetssätt. Du har goda IT-kunskaper och kunskaper i Office-paketet och ett intresse i att utveckla både tjänster och processer. Du är även van vid att ta egna initiativ och att ta stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du uttrycker dig väl i tal och skrift både på svenska och engelska.

Vi söker dig med lägst gymnasieexamen och några års erfarenhet av administration. Erfarenhet av arbete med kreditadministration och företagsfinansiering är meriterande. Du kan ha arbetat Backoffice på till exempel bank eller med redovisning.

Om Norrlandsfonden
Norrlandsfonden är en stiftelse med uppgift att främja utvecklingen i företag med tillväxtambitioner i Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland, Jämtland och Gävleborg. Våra kunder finns i nästan alla branscher, från tillverkande industri, tjänste- och besöksnäring till IT- och bioteknikföretag.

Vi erbjuder flexibla topplån för nyetablering, utveckling och expansion. Med olika låneformer, garantier eller borgensåtaganden kan vi skräddarsy och komplettera finansieringen på toppen av företagets egen kapitalinsats och bankfinansiering. Varje år lånar vi ut cirka 300 miljoner kronor som ger möjlighet till offensiva och framåtsyftande investeringar och möjliggör för företag och människor att växa.

Norrlandsfonden är en fristående aktör, men har ett nära samarbete med banker, riskkapitalbolag, revisorer, regioner, kommunala näringslivsbolag och andra intressenter som verkar för ett livskraftigt och expansivt norrländskt näringsliv. Vi är stolta över att bidra till att hela Norrland växer och blir ännu starkare.

Kontakt
Ekonomichef Linda Hollberg, 070 -366 18 17 eller vd Niklas Jonsson, 070-535 23 75

Ansökan
Ansökan med cv skickar du till [email protected] senast söndag 16 april 2023.

Vi ser fram emot din ansökan!