Ledig tjänst

Vi söker en kredithandläggare  

Om du vill vara delaktig i ett team som möjliggör tillväxt och investeringar i de norrländska företagen är det här rätt tjänst för dig.

Om tjänsten
Som kredithandläggare på Norrlandsfonden kommer du att arbeta med administrativa arbetsuppgifter, främst kredithantering i form av upprättande och kvalitetsgranskning av kredithandlingar. I tjänsten ingår även att registrera lån i vår lånereskontra, färdigställa utbetalningar och arkivera beslutsunderlag. Tjänsten innefattar även att ge service och support internt. I din roll kan du också få specialuppgifter som att delta i olika utvecklingsprojekt.

Du arbetar nära dina kollegor i Luleå, Umeå och Sundsvall. Du har även kontakt med andra finansiärer och med våra kundföretag avseende både komplettering och serviceärenden, vilket gör att arbetet blir varierande.

Vem är du?
Vi söker dig med lägst gymnasieexamen och några års erfarenhet av kreditadministration. Vi lägger även stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har god samarbetsförmåga och känsla för service. Du är utåtriktad, arbetar självständigt och har ett strukturerat arbetssätt. Du har goda IT-kunskaper och kunskaper i Office-paketet och ett intresse i att utveckla både tjänster och processer. Du kan kommunicera väl både muntligt och skriftligt på svenska och engelska.

Om Norrlandsfonden
Norrlandsfonden är en stiftelse med uppgift att främja utvecklingen i företag med tillväxtambitioner i Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland, Jämtland och Gävleborg. Våra kunder finns i nästan alla branscher, från tillverkande industri, tjänste- och besöksnäring till IT- och bioteknikföretag.

Vi erbjuder flexibla topplån för nyetablering, utveckling och expansion. Med olika låneformer, garantier eller borgensåtaganden kan vi skräddarsy och komplettera finansieringen på toppen av företagets egen kapitalinsats och bankfinansiering. Varje år lånar vi ut cirka 300 miljoner kronor som ger möjlighet till offensiva och framåtsyftande investeringar och möjliggör för företag och människor att växa.

Norrlandsfonden är en fristående aktör, men har ett nära samarbete med banker, riskkapitalbolag, revisorer, regioner, kommunala näringslivsbolag och andra intressenter som verkar för ett livskraftigt och expansivt norrländskt näringsliv. Vi är stolta över att bidra till att hela Norrland växer och blir ännu starkare.

Kontakt
Har du frågor är du välkommen att kontakta ekonomichef Linda Hollberg på 070-366 18 17 eller vd Niklas Jonsson på 070-535 23 75

Ansökan
Ansökan med cv skickar du till [email protected] senast onsdag 22 november.

Vi ser fram emot din ansökan!