Lediga tjänster

 

Vi söker en ekonom till vårt Luleåkontor

Vi erbjuder ett intressant jobb i en organisation där du tillsammans med dina framtida kollegor får arbeta för att möjliggöra investeringar i de norrländska företagen. I 60 år har Norrlandsfonden arbetat för att främja näringslivet i Norrland. Med kompetens, långsiktighet och engagemang lånar vi varje år ut cirka 300 miljoner kronor som ger möjlighet till offensiva och framåtsyftande investeringar och möjliggör för företag och människor att växa. Vi är stolta över att bidra till att hela Norrland växer och blir ännu starkare.

Om tjänsten

På Norrlandsfondens Luleåkontor förstärker vi nu vår administrativa enhet med en ekonom. Du kommer att ingå i ett team av fem medarbetare och ha varierande arbetsuppgifter innefattande bland annat redovisning, kredithandläggning och det pågående förändringsarbetet att digitalisera och utveckla avdelningen.

Du arbetar med kollegor både i Luleå och på vårt Sundsvallskontor. Du har även kontakt med andra finansiärer och med våra kundföretag. Tjänsten innebär att du är kommunikativ i både tal och skrift samt har goda IT och Excel-kunskaper. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper som kännetecknas av god samarbetsförmåga och stor känsla för service. Du har en god analytisk förmåga, är utåtriktad, arbetar självständigt, har ett strukturerat arbetssätt och god datorvana och ett intresse i att utveckla både tjänster och processer. Du är även van vid att ta egna initiativ och ta stort ansvar för dina arbetsuppgifter.

Din bakgrund

Vi söker dig med akademisk examen inom ekonomi eller motsvarande, gärna med redovisningsinriktning. Erfarenhet av arbete med kreditadministration, bokföring, bokslut och företagsfinansiering är meriterande. Du kan ha arbetat backoffice på bank, inom revision eller med redovisning.

Kontakt

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ekonomichef Linda Hollberg på telefon 070-366 18 17 eller vd Niklas Jonsson på 070-535 23 75

Din ansökan med cv skickar du till [email protected] senast söndag 26 september 2021.