Norrlandsfonden söker Kreditanalytiker

Duktiga företagare ser varje dag till att sätta Norrland på kartan. Icehotel, Vitec och StudentConsulting är bara några exempel på spännande verksamheter som blomstrar och fortsätter att växa. Som Norrlands ledande topplånefinansiär bidrar vi till att dessa och många andra företag kan förverkliga sina planer. Vare sig det handlar om etablering på en ny marknad, produktutveckling, investeringar i maskiner och fastigheter eller någon annan form av utveckling och expansion kan våra topplån bli ett avgörande komplement till eget kapital och banklån.

Om tjänsten

Till vårt kontor i Luleå söker vi en kreditanalytiker som vill vara med i arbetet att stärka Norrlands näringsliv och skräddarsy finansieringslösningar för små och medelstora företag.

Dina arbetsuppgifter innefattar att vara specialist på ekonomiska och finansiella analyser vid nyutlåning och ekonomisk uppföljning av våra kunder. Du kommer att arbeta i nära samverkan med våra kundansvariga företagsanalytiker.

Du kommer tillsammans med den kundansvarige att medverka vid kontakter och förhandlingar med andra finansiärer, företagsledningar och ägare. Du samverkar med flera kollegor samtidigt i olika ärenden vilket ställer höga krav på ett strukturerat arbetssätt och tidvis kan det medföra hög arbetsbelastning.

Din bakgrund
Du bör vara utbildad civilekonom, med kvalificerad erfarenhet från revisionsbyrå eller bank.

Kontakt
Om du är intresserad eller har frågor hör gärna av dig till Erik Nyström, som också arbetar som kreditanalytiker, på 0920-24 42 63. Du kan även kontakta vår rekryteringspartner Katarina Stehn, Cesab Rekrytering AB, på 0920-941 45.

Din ansökan med CV registrerar du senast den 15 mars på: cesab

 Rekryteringsannons