Norrlandsfonden stärker sitt team med ytterligare en kreditanalytiker.

Östersundsfödda Linda Hollberg är sedan tidigare ett bekant ansikte på företaget. I höst förstärker Norrlandsfonden alltså sitt team med Linda Hollberg, Luleå, som faktiskt känner till företaget väldigt bra.

Linda första sidan

 - Jag kommer närmast från KPMG där jag arbetat som revisor i 16 år och ingick då i revisionsteamet för Norrlandsfonden. Så jag känner till företaget väl, säger Linda.

Varför blev det Norrlandsfonden?
- Efter 16 år på samma arbetsplats kände jag att det började bli dags att göra något annat. Min bild av Norrlandsfonden var väldigt positiv och ett företag som jag såg som en attraktiv arbetsgivare. Så när tjänsten som kreditanalytiker lades ut sökte jag.

Vad ser du mest fram emot?
- När man jobbar med revision är det mycket fokus på bakåt i tiden, det som redan har hänt. På Norrlandsfonden kommer jag fortfarande arbeta med ekonomisk information och analyser men med ett annat framåttänk. Jag ser fram emot att vara delaktig i utvecklingen av de norrländska företagen. Både kundkontakten och analysen lockar.

Vad gör du när du inte analyserar siffror?
- Då är det sport som gäller. Jag har två pojkar, 8 och 10 år, som båda tränar hockey och fotboll. Jag är tränare för den äldste sonens fotbollslag och så gillar jag att träna själv – det blir mest längdskidåkning, löpning eller på gym. Däremellan umgås jag gärna med mina vänner.